Спекотний красень, італійський актор, співак і фотомодель Мікеле Морроне, який здобув світову славу завдяки участі у польському аналогу "50 відтінків сірого" - фільмі під назвою "365 днів", активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, регулярно підігріваючи інтерес до своєї персони гарячими знімками.

Так, в цей раз, знаменитість розмістив гарячі фото, на яких він позує на тлі білого полотна. Одягнений красунчик в білу майку та стильну сорочку, а його млосний погляд спокусив безліч фанатів, про що свідчать захоплені коментарі та лайки.

"Wait and think. Thanks (Почекай і подумай. Дякую)", - підписав публікацію Морроне.

Мікеле Морроне, скріншот Instagram

Слід зазначити, що Мікеле - знатний любитель роздягтися на камеру та дивитися на фанаток палючим поглядом темних очей. Страшно подумати, скільки сердець він вже "з'їв". На актора підписалося 5,4 мільйона осіб, а нові спокусливі знімки зібрали майже 2 мільйони лайків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Мікеле Морроне оголився та показав, як "клікає" на самоізоляції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мікеле Морроне роздягнувся та націлився своїм апаратом прямо на фанаток.

Також "Знай.ua" писав, що Мікеле Морроне закликає фанаток у ліжко.