Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала миле фото, яке було зроблено на дискотеці у 2005 році, коли їй було 17 років, схоже, в її рідному місті Хмельницькому.

На фотографії Леся зображена в темряві, за її словами, це було на дискотеці. Поряд з нею стоїть хлопець ді-джей, але на фото видно його руку, а трохи позаду на парочку дивиться нібито колишня дівчина цього хлопця. У підписі до світлини Никитюк запропонувала фанатам згадати минуле і показати свої фото з 2005 року. "І таке було. До 15-річчя Rozetka пропоную згадати той самий 2005. Викладайте своє фото з хештегом # 2005rozetka та діліться спогадами і зізнаннями. На дворі 2005 і мені 17, я на дискотеці. На фото я з DJ Назік. Він мені тоді дуже нра. А його колишня свердлить мене поглядом (видно на фото). Сподіваюся, що Ліда і DJ живуть щасливо, в них третіх дітей і вони тепер обидва свердлять мене поглядом по ТБ", - написала Леся. Фанати не пройшли повз, вони в захваті від нової публікації телеведучої, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.