Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом інтерв'ю знаменитостей "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала милі фото, однак у підписі до публікації поділилася неприємною новиною – виявилося, що Маша впала з драбини.

За словами Єфросиніної, у неї було багато планів на ці вихідні, серед яких похід в гості, пікнік з родиною, розбір гардеробу. Проте всі плани порушила пригоду, що з нею сталося – Маша впала зі сходів. "Вийшла на сходову клітку в п'ятницю, рішуче не користуючись ліфтом, кинулася вниз, і на першій же сходинці фігааааак і посковзнулася (не ходіть в плоских ляпанці по сходах). Прокинулася на останньому щаблі з однією думкою: мені тринда – все зламала!", - розповіла телезірка. За її словами, на щастя, все обійшлося, і вона отримала лише сильний забій і великий синець. "Спасибі, Всесвіт, що все обійшлося ось так – сильним переляком і розпухлою лівої булкою", - додала Марія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.