У суботу, 20 червня, вийшов сімнадцятий випуск українського кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2". Учасники проєкту готували страви для шеф-кухарів першого сезону, билися в конкурсі проти колишніх учасників проєкту, а також почали підготовку до битви чорних фартухів. Про це повідомляє пресслужба СТБ.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТак, у другому випробуванні на кулінарному шоу перемогу здобула команда червоних – команда шеф-кухарів другого сезону. Саме це доводить, що з кожним сезоном підвищується рівень професіоналізму учасників.
 
                
Також на битву чорних потрапили: Владислав Єрмаков, Юхим Кравченко, Олександр Цвігун.
Учасникам шоу треба буде пройти конкурс, якого ще не було на "МастерШеф", а саме їм належить створити власний вишуканий напівфабрикат. Шефи приготують страви, залишать їх на 12 годин у дегидраторі для сушіння, і лише після цього судді заллють їх окропом, спробують та винесуть свій вердикт.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом синнабонів.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес Браво показав фото з тренування в спортзалі.
Також "Знай.ua" писав, що зірка "МастерШеф" показала самий простий і смачний рецепт смаженої картоплі.
 
                 
                 
                        
                         
                        
                         
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            