Джованна Антонеллі – бразильська актриса театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала кумедний кадр, на якому позує в незвичному образі. Як видно, перед камерою Джованна з'явилася в коротеньких джинсових шортах і чорній кофтині з цікавим візерунком, цей наряд красиво підкреслює її струнку фігуру. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на очах модні сонцезахисні окуляри. А ось у руці актриса тримає стебло з бананами. У підписі до кадру Антонеллі написала: "Мій подарунок у цей суботній ранок! Дійсно натуральне". Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото, багато відзначили, що зірка виглядає дуже молодо і стильно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.