Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість згадала далекий 2008 рік, коли підкорювала сцену Євробачення в Сербії з хітом "Shady Lady", виступаючи від України. Варто зазначити, що тоді виконавиця посіла 2 місце, програвши російському виконавцю Дімі Білану.

Так, артистка виставила уривок виступу, а також зазначила, що незважаючи на поразку 12 років тому, на YouTube-каналі пісенного конкурсу в рамках #EurovisionAgain шанувальникам запропонували заново проголосувати за найкращий виступ. За підсумками перемогла саме Ані Лорак зі своєю командою - Філіпом Кіркоровим і Дімітрісом Контопулосом. У голосуванні брали участь жителі всіх куточків Європи.

Приємно отримувати такі новини з Європи! «В суботу, 20 червня, відбувся передостанній випуск #EurovisionAgain, в рамках якого був показаний гранд-фінал 2008 року. Всі учасники залишилися колишніми, однак глядачі проголосували за нового переможця – "Shady Lady" Ані Лорак, передає @wiwibloggs, один з найбільш відвідуваних незалежних порталів про конкурс "Євробачення"». 🌟 Вітаю всю нашу dream team: @fkirkorov, @dimitriskontopoulos, @iliaskokotos, @fokasevagelinos!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Які спогади того року ❤️🔥 вітаю 💥💣🙈", "найкраща! З гордістю представили свою країну!💛💛💛", "Найкращий, щирий артист", "❤️🔥наша Shady lady🦋", "Ви найкраща 💘💘💘💘💘💘💘любимо нескінченно 🙏", "Це яскрава пісня і виступ, не дивлячись на час, до цих пір в тренді.👏😇🌷", "Як же я люблю цю пісню і виступ. Яскраве, сяюче, блискуче! 👏👏👏".