Мама Децла почала писати мемуари про славного сина через кілька місяців після його смерті - музикант раптово пішов з життя в лютому 2019 року.

Мама Кирила Толмацького, більш відомого під псевдонімом Децл, Ірина Толмацька хоче увічнити пам'ять про сина. Жінка видала книгу про Кирила, уривок з якої опублікували в мережі.

У книзі "Хто ти, Кирило Толмацький?", випущеної під авторством Ірини Толмацької і Олени Михайлини, зібрані спогади про різні періоди життя Децла, розказані його друзями і колегами.

Кирило Толмацький (Децл) з мамою, фото з вільних дерел
Кирило Толмацький (Децл) з мамою, фото з вільних дерел

Близька подруга Кирила, R'n'B-співачка Кнара Завацька, згадує, що Децлу все життя було важко через величезну популярність, яка звалилася на нього в ранньому віці.

"Постійно хтось підходив з проханнями - від сфотографуватися до поговорити. Помацати дреди - взагалі найголовніше в житті заняття: "Вони як кіски? А як ти їх миєш? Що вони означають? А голова не болить?", - згадує Кнара Завацька.

Підкоряючись громадській думці, яка склалася про виконавця, йому ставало все важче показати себе справжнього, зізнатися, що в реальності все не так глянцево, дорого і легко, каже подруга Децла. А насправді в музиканта поступово накопичувалась втома:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

"Яка вже тут музика? Але він намагався вмістити в цей дурдом і її! По-іншому просто не міг - таким був його спосіб жити. Звичайно, втома накопичилася колосальна. Кілька разів Кирило засипав за кермом. Він прекрасно водив, однак аварії стали його переслідувати. Після того як половину "Мазди" вбило трамваєм, довго взагалі не сідав за кермо. Переміщався на таксі, гіроскутере, пішки. Потім став водити, але дозовано - по місту"


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, репер Децл помер на корпоративі

Як повідомляв портал Знай.ua, висловлювання Децла залишаються актуальними і на сьогоднішній день

Також Знай.ua писав, стали відомі причини смерті репера Децла.