Адвокат Анатолій Кучерена, який у розлученні з Гаріком Харламовим представляє акторку Христину Асмус, розповів, що артисти почали процес близько півтора місяці тому. Однак, у публічну площину ця інформація потрапила буквально днями і виходила від самих акторів. І Харламов і Асмус синхронно повідомили про розлучення у своїх Instagram, пара розповіла, що вже давно – близько року тому – вони вирішили розлучитися. Причиною розриву називають не скандальний фільм "Текст", а те, що вони занадто різні, пише ledy-lisichka.livejournal.com.

Адвокат пояснив, документи пара ще не подавала через самоізоляцію, але вони налаштовані на мирне розв'язання цього питання. До того ж, обидва заявили, що розходяться друзями і збираються разом виховувати дочку. В цей час готується заява до суду, документи практично всі зібрані. "Сподіваюся, найближчими днями буде подано", - уточнив юрист.

Як відомо, Асмус і Харламов одружилися у 2013 році, тоді акторка буквально вкрала коміка з сім'ї, а вже у 2014-му у них народилася дочка Настя. А ось про розлучення пари почали говорити у 2019 році, коли Христина з'явилася на кінофестивалі у Ялті без обручки. При цьому сам Харламов до цього часу теж зняв свою обручку.

"Кажуть, що за час карантину відносини або поліпшуються, або навпаки. Нібито сімейні адвокати потирають ручки. Я можу сказати, що наші з Гаріком відносини залишилися на тому ж рівні. Ми бачимося не кожен день. Він знімає ефіри Comedy Club і ще щось в одній кімнаті, я – в іншій. Так що ми мало перетинаємося. Бачимося тільки вночі біля холодильника. В магазин ходить Гарік. Ми різні у всьому – в цінностях, у поглядах на життя, на виховання дитини, роботу, заробітки і витрати. Ми схожі тільки в самоіронії і смаках до їжі – любимо шкідливе, гостре, калорійне і побільше. Гарік не париться, а я постійно сиджу на дієтах. А ще ми не любимо бути залежними, нічого просити, і обидва проти хайпу", - заявила Асмус.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відносини Гаріка і Христини і почалися зі скандалу. Заради молодої акторки Харламов кинув свою першу дружину Юлію Лещенко, яка вкрай болісно сприйняла зраду. Обдурена дружина стверджувала, що не знала про зради чоловіка. Найімовірніше, Харламов і Асмус познайомилися на роботі, бо знімалися на одному каналі, приховуючи відносини від усіх. Про роман чоловіка з Асмус Юлія дізналася від журналістів. Після важкого розлучення дівчина зазначила, що Гарік повівся порядно і заплатив кругленьку суму відступних, а вона повернула своє дівоче прізвище, але осад після обману колишнього чоловіка, здається, все ж залишився. "У період цькування Харламова і Христини мені теж здавалося, що їх шлюб не витримає. Так воно і сталося. Галас (їдкий і дотепний) Харламова на адресу Собчак і Богомолова швидко повернувся до нього жорстоким бумерангом", - сказала Лещенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.