18-річна Instagram-блогерка з мільйонною аудиторією Настя Тропіцель 21 червня загинула в ДТП на одній з трас Балі. Дівчина та її молодий чоловік орендували мотоцикли. У якийсь момент Тропі не впоралася з керуванням і зіткнулася з байком друга, після чого дівчина врізалася у відбійник, отримавши травми, несумісні з життям.

Про смерть Насті повідомила її мама, опублікувавши пост у соцмережі.

"На жаль, нашої Настусі вже немає з нами. Я не можу в це повірити", - написала вона.

За словами коханого Тропіцель, вона не перевищувала швидкість і їздила акуратно.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Настуся їхала великою дорогою зі швидкістю 80-100 кілометрів на годину, де всі пересуваються так само. Вона завжди їздила безпечніше і акуратніше за всіх, і те, що сталося з нею, – випадковість. Розпочався вобблінг мотоцикла на рівному місці, він став розгойдуватися. Зараз вже немає сил розповідати про це, зроблю це потім. Настя не винна, вона не перевищувала швидкість", - сказав Віктор у коментарі "Стархит".

Настя Тропіцель з хлопцем Віктором, фото з Instagram
Настя Тропіцель з хлопцем Віктором, фото з Instagram

Пізніше в мережі з'явилися кадри з місця аварії. На них видно, як на дорозі зібрався натовп, а поряд з тілом Насті сидить її хлопець.

місце ДТП з Настею Тропіцель, скріншот з відео
місце ДТП з Настею Тропіцель, скріншот з відео

розбитий мотоцикл Насті Тропіцель, скріншот з відео
розбитий мотоцикл Насті Тропіцель, скріншот з відео

Як відомо, Тропіцель народилася і виросла в Санкт-Петербурзі, вела свій блог з 12 років. Вона писала про подорожі, про те, як виходити з зони комфорту, заробіток в інтернеті і роботу над собою. За її словами, свій перший мільйон вона заробила в 15 років. Варто відзначити, що напередодні ДТП Настя посварилася зі своїм батьком через те, що той не визнавав її відносини з Віктором.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода зірка вампірської саги "Сутінки" загинув разом з дівчиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, американська реперша з A$AP Mob померла у віці 25 років.

Також портал Знай.uа писав, що юна модель загинула на очах у хлопця – засунула у рота і вдавилася.