Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео в своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу незвичайний кадр з нової фотосесії, а у підписі до публікації заговорила про вазі.

Як видно, зірка зображена у цікавій локації, вона стоїть в мрійливої позі на красивій відкритій веранді. На ній кокетливе чорно-біле плаття в клітинку, з-під якого виглядає червоний бюстгальтер. Свій образ Даша доповнила химерними туфельками і темної сумкою, її волосся зібране в строгу зачіску, а на обличчі модні сонцезахисні окуляри і легка посмішка, вона не дивиться в камеру. У підписі до фото Астаф'єва написала: "Літо шістдесятих. Це я про свою вагу, хоч і непристойно". Захоплені фанати співачки не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами, захоплюючись цими милими фото і називаючи стилягою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.