Яких тільки ідей не придумають сучасні розробники програмного забезпечення. Раніше вже було випущено додаток, який дозволяв побачити себе в старості. Тепер програмісти пішли далі, і випустили сервіс, який дозволяє побачити, як би виглядав чоловік, якби народився жінкою, і навпаки.

Напевно багато хто вже чули про цю програму, а багато хто навіть встигли випробувати її на собі. Американські таблоїди провели експеримент над відомими акторами, щоб дізнатися, як виглядали б вони, якби народилися дівчатами.

Face App 1

Журналісти відібрали фотографії кількох відомих голлівудських акторів. Вийшло досить цікаво. Наприклад, Кіану Рівза, напевно, оцінять шанувальники кіноактрис азіатського походження. А Леонардо Ді Капріо цілком зійшов би за свого в наших широтах, зовнішність цілком слов'янська, та ще й з золотистим кольором волосся.
Експеримент вийшов досить цікавим і набрав величезну кількість лайків у соціальних мережах.

Face App 2 і Кіану Рівз у вигляді азійських красуні

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

FaceApp3

FaceApp 4

FaceApp5

FaceApp6

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, агент 007, супергерої Marvel і Форсаж — що цікавого подивитися навесні.

Як повідомляв Знай.uа, Джон Сноу небайдужий до Фредді Мерк'юрі? Між акторами пробігла іскра, бреше весь Голлівуд.