Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Чудовий вік". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Зірка серіалу "Величне століття" вразила красою і показала, як одягається вдома.

Затишне домашнє селфі знаменитість опублікувала у своєму Іnstagram.

На знімку знаменита актриса позує сидячи на дивані, на її обличчі помітний легкий макіяж. Волосся Узерлі зібрала, а як прикраси вона використала маленькі сережки з перлів і масивний ланцюжок.

Актриса любить квітчасте вбрання і часто у ньому з'являється, тому домашній образ не став винятком. У домашній обстановці вона носить легку сукню на широких бретельках.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше вона показувала прекрасний знімок, на якому зображена на коні. На фото Мер'єм щиро усміхається на камеру, її волосся темного кольору зібране у тісний пучок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.