Молодший син Народного артиста України Віктора Павліка Павло заявив, що продовжить боротьбу з раком, не дивлячись на відмову від хіміотерапії.

Павло Павлик Написав про свою хворобу і про відмову від хіміотерапії і інших видів лікування на своїй сторінці в Facebook. Читаючи такий крик душі, важко залишатись байдужим і не заціпеніти від того болю в словах. Неможливо ні писати, ні думати про щось, крім цієї страшної біди.

Знову ніч, знову багато думок, які складаються в слова. Слова мають велику силу - вони здатні об’єднати людей або ж...

Geplaatst door Pavel Pavlik op Dinsdag 23 juni 2020

Напередодні 21-річний син артиста заявив, що після півтора років боротьби з онкологією, вирішив здатися і припинити курс хіміотерапії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому, що воно більше не потрібно, а тому, що воно вже безглуздо... Мені залишилося тільки протриматися в живих скільки зможу", – пояснює в пості Павло.

Однак зараз хлопець заявив, що не припиняє боротися з раком, а буде шукати нові способи лікування.

"Я не відмовлявся від лікування, і це не було моїм якимось відчайдушним рішенням. Це було абсолютно логічним і обдуманим висновком. 18 курсів хіміотерапі ", - написав він у себе в Facebook.

Павло зазначив, що більшість людей, на щастя, не уявляють, що це таке. І додав, що не в його характері здаватися і він і далі буде боротися з хворобою.

"Не для того я пішов на військову службу, щоб чекати, поки щось станеться. Я пішов туди, щоб знаходити шляхи вирішення проблем навіть там, де їх зовсім неможливо побачити. Тому просто чекати я ніколи не буду. Я і далі буду боротися і жити з вірою у свою перемогу над моїм новим ворогом", - написав він.

Павло Павлик написав прощальний пост Фото: скріншот

Ніхто з нас не застрахований від такої біди. Дика злість пробирає за це на людство. Адже усі ті майже 8 мільярдів про щось сперечаються, воюють і щось доводять одне одному. Люди придумали стільки розумної і страшної зброї, аби вбивати одне одного. Влаштовуємо політичні перегони, аби на зміну одному глитаєві прийшов інший. Витрачаємо на усе це шалені гроші. А наші діти досі вмирають від страшних недуг, які давно можна було здолати, якби ми всім миром захотіли цього.
І якби кожен усвідомив, що немає на цьому світі нічого, ціннішого за життя… Цей хлопчик ще живий. І в його безнадійній сповіді ще вчувається надія – така не логічна, але така сильна.

Нагадаємо, хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу".

Раніше портал Знай.ua писав, що Віктор Павлік розповів, як відгуляє весілля з концертним директором.

Нещодавно Знай.ua передавав, що Віктор Павлік приїде на Тернопільщину.