18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя. Нещодавно юна знамнеитість приїхала погостювати до зіркової бабусі в заміський будинок під Києвом, виставляючи безліч кадрів зі столиці України.

На цей раз артистка показала трепетне фото з кінного клубу, де осідлала білосніжного коня в образі ковбойки, примірявши замість шолома ковбойський капелюх, а також високі чоботи, кототний топ та облягаючі штани. При цьому Соня також засвітила струнку фігуру.

Pure joy 🤍🌿(справжнє удовольтвие)

Фолловери не пройшли повз і засипали коня Соні, а також саму наїзницю компліментами: "Обожнюю коней особливо білих!)", "Вау який красивий кінь", "Дуже красивий кінь😁", "Класна фотка 👍 люблю коней", "Який колір у коня красивий 👍🏼", "Дуже красиво 😍❤️", "Який же він шикарний".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.