Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівний кадр, позуючи на відпочинку в Мексиці, куди літала з чоловіком Потапом у відпустку ще взимку. Так, артистка приміряла білосніжне міні-бікіні і футболку в сіточку, сидячи за столом з квіткою в роті. Красуня засвітила не тільки струнку фігуру, але і шикарний бронзовий загар.

Нехай наші слова, думки і вчинки будуть красивими, як квіти 🌸

Фолловери не пройшли повз: "Красуня", "Красивими як Настя Каменських!", "Все те , про що мрієш Ти, нехай збувається... Мрії:)))", "Класне фото круто. ❤️❤️❤️❤️😮", "Привіт 👋 чудово сказано👍👍❤️", "Прочитала "слова, думки і ПОПКИ"🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 Думаю - як вірно підмічено😁😁😁😁😁😁", "Щастя - не отъемлимая ваша сутність!🔥💣🌹🤟👏👌🏿❤️🍀", "Милуюся тобою, Настя! 😍", "Яка краса🔥👍🤩🤩🤩❤️❤️😻😻😻😻😻".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.