Автора легендарної саги “Пісня льоду і полум'я”, Джорджа Мартіна, фанати в спокої не залишать. Всі прихильники хочуть знати, коли ж наступна книга, а відповідно і новий сезон “Гри престолів” за нею. Нарешті, втомлений від розпитувань шанувальників і журналістів, письменник опублікував у своєму блог запис, в якій розповів про творчі плани.

Згідно заяви Мартіна, наступна частина книги буде називатися “Вітри зими”. Так, напевно тієї самої зими, яка була весь час близько, як любив повторювати Нед Старк в першій частині. Джордж Мартін написав, що зараз веде роботу над новою, шостою частиною, яка стане передостанньою в епопеї.

Скріншот з блогу Джорджа Мартіна

Письменник повідомив, що книга вийде не раніше літа 2021 року. Мартін розповів, що знаходиться на самоізоляції в “хатині в горах”, і що обстановка сприяє творчому процесу.

“Примусова ізоляція допомагає мені писати. Кожен день я проводжу довгі години над "Вітрами зими" і спостерігаю у справі стабільний прогрес... Це буде величезна книга, і мені належить ще довгий шлях”, — розповів Мартін.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Джордж Мартін
Джордж Мартін

У тієї ж записи Мартін повідомив, що був дуже засмучений, коли з'їзд письменників-фантастів CoNZealand перенесли у віртуальний простір і він не зміг бути присутнім на ньому. Але автор висловив сподівання, що поїде в наступному році.

"І я сподіваюся, що до того моменту і пандемія COVID-2019, і "Вітри зими" будуть закінчені", — пише він.

Зазначимо, що шосту частину читачі чекали ще в 2014-2015 році, проте руки у Мартіна до неї все ще не доходили. І ось тільки тепер, наважився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Софі Тернер емоційно показала, як ставиться до Brexit

Також "Знай.uа" писав. що новий роман "Голодні ігри" письменниці Сьюзен Коллінз про повстання і опір в державі Панем, деспотичної версією США, вийде в травні 2020 року.