Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала яскраве фото зі своєї прогулянки на одній з київських вулиць, фотограф зловив модель у несподіваному, але цікавому місці.

Як видно, на прогулянку Олександра вийшла в яскравому вбранні, вона зображена на тлі яскравого, але пошарпаного графіті на широкому паркані. На неї укорочені джинси стильні та світла футболка з оригінальним флористичним принтом, а свій образ модель завершила химерними босоніжками і блакитний сумочкою, яка висить на плечі. У розпущених волоссі Саші гуляє вітер, на її обличчі легкий макіяж і умиротворена посмішка, вона не дивиться в камеру. У підписі до кадру Кучеренко написала: "Нехай у цьому літі буде більше кольорів #summervibes". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.