Артист студії "Квартал 95" Євген Кошовий згадав, як дізнався, що стане батьком.

Євген і Ксенія Кошові належать до рідкісного виду пар в шоу-бізнесі, про яких кажуть - "не розлий вода", за їхнім прикладом можна знімати фільми про вічне кохання і щастя.

Разом подружжя Кошових вже більше 13 років. В інтерв'ю Маші Єфросініній для "Іспиту на відвертість" Євген згадав, як дізнався про першу вагітність дружини.

"Жили ми в орендованій квартирі на лівому березі Києва. Після чергових гастролей Ксенія повернулася з Греції, зробила тест, прийшла зранку і каже: "Я – вагітна"! – розповів ведучий Improv Live Show – проекту, який знімає Новий канал. – "Молодець", – відповів я, розвернувся на інший бік і почав спати далі. Потім прокинувся і запитав: "Мені не наснилося?" Виявилося – ні. Тоді я сказав, що буду забезпечувати нас".

Євген і Ксенія Кошові, фото: Instagram
Євген і Ксенія Кошові, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Заради сімейного щастя Ксенія залишила улюблену роботу у відомому українському шоу-балеті.

"Розумів, що позбавляю її одного з найдорожчого, що в неї було у житті, – зізнається Кошовий. – Та якщо вона носить мою дитину, то які можуть бути торкання іншого чоловіка? У мене не вкладалося це в голові. Не міг собі цього уявити. Я дуже ревнивий чоловік".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кошовий став інкубатором коронавірусу

Як повідомляв портал Знай.ua, Кошовий розповів про матір та рідних на окупованих територіях

Також Знай.ua писав, Кошовий з "Кварталу 95" з дружиною на карантині дійшли до краю.