Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний спільний кадр з чоловіком Потапом і їх білосніжною собачкою Мімі, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка приміряла стильну джинсову міні-спідницю і футболку рожевого кольору, зізнавшись, що кожен ранок намагається починати з посмішки.

Ось так проводити ранок - разом і з посмішкою - це те, що заряджає енергією і настроєм на весь день! І я точно знаю, що день буде класним 😊🥰 поділилася радістю Каменських

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Щось Настя з бровами переборщила)", "ааааа які милі🤩🤩❤️", "У вас, здається, нескінченна енергія☺❤️", "Клас! Обожнюю вас, солодка парочка! Ой, сорі, солодка трійка! Собака хоч якої породи?", "Ви як Демі Мур і Брюс🌝👄🔥", "Потап такий милий!", "Потап - Дуейн Джонсон".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських порадувала численних шанувальників радісною новиною. Як виявилося, навіть після ослаблення карантину через коронавірус COVID-19 артистка не припинить тренувати українок в режимі онлайн. Тепер красуня буде демонструвати різні воркаути для всього тіла на своєму YouTube-каналі і бажаючі зможуть приєднатися до Насті, щоб прокачати м'язи і домогтися фігури мрії навіть у домашніх умовах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.