Актор Джонні Депп і його колишня Ембер Херд не змогли розлучитися полюбовно. Між ними зараз йде гучний судовий процес, оскільки Ембер звинуватила “Капітана Джека Горобця” в домашньому насильстві і в тому, що він нібито знущався над бідолахою. Але тут справа набула несподіваний оборот.

Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages
Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages

До великого шоку для Ембер і радості Деппа, близька подруга Ембер Херд і активістка руху за гендерну рівність #MeToo Аманда де Кадене відмовилася підтримувати Херд в суді. Вона заявила, що тепер дізналася про поведінку Ембер більше, і образ “невинної жертви” похитнувся в її очах.

Аманда прослухала аудіозаписи, на яких нібито “жертва абьюза Деппа” Ембер сама загрожує чоловікові. Вона каже, що кине в нього “ще парочкою важких предметів”. Також, за словами активістки, вона чула, як Ембер наказує Деппу заткнутися і каже: “тобі все одно ніхто не повірить”.

Аманда де Кадене, фото Getty

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Тепер Аманда де Кадене вважає колишню подругу маніпулятором, який намагається використати її вплив у колах #MeToo. Вона розірвала всі зв'язки з Херд і, здається, перейшла на бік Деппа. А злі язики стверджують, що там і до нового роману недалеко. до Речі, від справи Ембер раптово відмовилися всі її адвокати і це теж серйозний “дзвіночок” про неправоті Херд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп потрапив у расистський скандал

Як повідомляв портал Знай.ua в нових "Піратів Карибського моря" капітана Джека Горобця зіграє красуня з "Месників"