Багато людей знають Валерію Крук під псевдонімом "Кульбаба" як ведучу проекту "Людина зі шрамом", модель, бодібілдера і навіть співачку. Зірка не соромиться свого тіла і знімається для чоловічих журналів, але 20 років тому їй довелося боротися за вродливу зовнішність.

Коли Валерії було 22 роки, вона отримала величезні хімічні опіки по всьому тілу – її облили кислотою. При цьому навіть через роки дівчина не зважується розкривати ім'я людини, яка це зробила. Але ведучій Нового каналу Ганні Олицькій вдалося дізнатися, що причина такого нелюдського вчинку – ревнощі до вроди Крук.

Валерія Крук і Ганна Олицкая, фото Новий канал
Валерія Крук і Ганна Олицкая, фото Новий канал

"Якби "швидка" приїхала на 10 хвилин пізніше, я б померла – нирки відмовили б. Я про це дізналася вже згодом. Найбільше постраждали груди, шия і рука. І поки я лежала в реанімації без свідомості, перед моєю родиною поставили питання: що рятувати – очі або обличчя", - пригадала Лера.

На щастя, лікарі змогли врятувати і зір, і обличчя, і тіло дівчини. Під час лікування зірка виносила і народила здорову доньку. Шрами від операцій дівчина перекрила татуюваннями, які згодом стали її "родзинкою".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я ні на секунду не допускала думки, що буду негарною, хоча мені про це говорили всі. Треба було просто акумулювати сили і йти далі, щоб вижити і бути нормальною", - сказала Крук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Валерія Крук поділилася секретами про те, як зберегти форму під час тривалого відпочинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Валерія Крук виграла Кубок України і стала віце-чемпіонкою на Кубку Європи.

Також портал Знай.uа писав, що українська зірка розбурхала нічні фантазії чоловіків.