Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила пропіарити свою подругу з Майямі, США, яка так само як і Настя може похвалитися пишними формами. Так, дівчина представила численним шанувальникам модель Даніель Айяла, виставивши відвертий кадр Даніель в міні-бікіні.

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 3,9 млн. фоловерів. Про дівчину відомо не так багато, адже особисте життя красуня береже за сімома замками, радуючи шанувальників лише гарними й звабними фото. Даніель - візажистка, а також затята прихильниця собачок, вдома у неї живуть одразу два золотистих ретривера - Соник і Лорент.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дівчина не вважає себе моделлю або інфлюенсером, а також не проводить виснажливі тренування в спортзалі, а лише мотивує шанувальників любити себе такими, які вони є. Питання, який хвилює думки більшості людей, які вперше побачили відверті кадри Даніель - чи справжні у красуні груди. Зірка стверджує, що такими пишними формами її нагородила природа, однак знаменитості доводиться робити підтяжку грудей, адже бути володаркою масивних "кавунчиків" не так просто, як здається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.