Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в дуже незвичайному для себе образі. Дівчина приміряла відверте міні-бікіні з леопардовим принтом, показавши, як проводить спекотні літні деньки, ніжачись під яскравим сонечком. Так, красуня засвітила масивні груди і струнку талію, сидячи на кріслі і насолоджуючись краєвидом за панорамною перегородкою.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі понад 12,5 мільйонів фоловерів у Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або і зовсім голяка захоплюють численних прихильників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивну груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.