Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила яскравий кадр, знімаючи сюжет для шоу "Світське життя" про відкриття нового клубу на столичному Трухановому острові. Так, артистка приміряла яскраве бікіні кольору фуксії, білосніжні шорти і козирок , пройшовшись босоніж по пісочку. Красуня засвітила стрункі ніжки, а також зізналася, що почувається, ніби не на роботі, а на курорті.

На зйомках, але ніби на курорті 😂 пожартувала Осадча

Фолловери не пройшли повз: "Як Вам вдається бути такою стрункою? Спорт і дієта або як говорила Майя Плісецька "не жерти"☺", "Як вам вдаеться залишатись у такі й формі...🙄👌🏽 Браво!!!👌", "Випадковий кадр найкращий", "Гарна💙", "Ви в житті виглядаєте ще молодшою! На 20 років 🔥🔥😍", "дуже Красиве фото😍", "Катя, фігурка, як у дівчинки. Заздрю білою заздрістю і захоплююся.".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

До речі, раніше Катя Осадча виставила виставила ніжне селфі, позуючи в міні-бікіні чорного кольору і засвітивши струнку фігуру. Так, артистка вирушила купатися на річку Дніпро, зазначивши, що на море вони з Юрієм Горбуновим і маленьким сином Іваном поки не збираються. Варто відзначити, що красуня позувала без краплі макіяжу, підставивши обличчя сонцю, адже численні фанати обожнюють Катю за її натуральність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше