Відомий італійський актор кіно, співак та фотомодель Мікеле Морроне вчергове оприлюднив унікальну світлину та приємно шокував власних шанувальниць, повставши перед ними практично голим, засвітивши своє підкачане тіло.

Дану фотографію "розбивач" жіночих сердець оприлюднив на власній сторінці в Instagram, де вже встиг зібрати двохмільйонну армію шанувальників завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 відтінків сірого".

Мікеле Морроне, фото Instagram
Мікеле Морроне, фото Instagram

Так, на знімку, який зроблений на березі моря, мокрий актор позує перед камерою та демонструє своє тіло, зокрема, і підкачані груди, які заросли волоссям. "Золото", - коротко підписав світлину знаменитість, напевно, маючи на увазі, що він і сам знає, що виглядає прекрасно.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щодо користувачів соцмережі, то вони засипали світлину тисячами лайків та коментарів стосовно того, що він виглядає надзвичайно та є еталоном чоловічої краси. Варто зауважити, що актор полюбляє оприлюднювати спокусливі фотографії, які спрямовані на жінок, адже наразі співак не одружений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, секс-символ з "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне оголився та показав, як "клікає" на самоізоляції

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.