Популярний 36-річний російський репер і підприємець Тимур Юнусов, більш відомий під сценічним псевдонімом Тіматі, поповнив свій "домашній зоопарк". Артист вирішив завести собі справжнього маленького тигра, про якого давно мріяв. Відеоролик зі своєю люблячою "дитиною" він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Назвав його Роні 😍", - підписав відео артист.

Тіматі, скріншот Instagram

Однак, фанатам репера не сподобався цей вчинок.

"ДИЗ однозначно. Я проти того, щоб з дикими тваринами гралися як з домашніми. Начебто в 20році живемо, а замашки 90х", "Це егоїстично заводити диких тварин вдома", "Залиште ви вже диких тварин на волі!!! Вам що розваг мало...(((", "Дикі звірі не іграшки! Набридла вже ця мода завозити диких кішок як домашніх а потім викидати напризволяще як тільки ікла та кігті відросли!", - відреагували користувачі мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Також деякі фанати висловили свої побоювання щодо того, що артист притягне цього смугастого малюка до себе додому, де вже живуть кілька досить агресивних кішок.

У свою чергу, Тіматі уточнив, що приводів для занепокоєння немає та так фривольно він звертається з тигром тільки тому, що звір ще зовсім ще маленький, а жити він буде не в квартирі, а на окремій великій території, яка набагато більше, ніж у зоопарку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіматі опублікував відео, на якому збрив пишну шевелюру.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мама Тіматі зізналася, що стала жертвою хейтерів на власному акаунті.

Також "Знай.ua" писав, що Тіматі виклав фото, на якому його рука практично повністю заклеєні пластиром.