Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram, де вчить українців етикету і робить рекламні інтеграції.

Так, в цей раз Фреймут показала миле фото, а своїм постом рекламує ополіскувач для рота. На знімку зоряна красуня з'явилася в ранковому домашньому образі – вона сидить на сходинках в пастельній нічної сорочки, яка красиво оголила ноги і плечі. Волосся Олі розпущені і недбало покладений, а на її обличчі немає макіяжу, вона дивиться в камеру з посмішкою на обличчі. Фанати тут же кинулися обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.