Дочки артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маше майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо квартирі з подружкою і ось-ось закінчила школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де радує фоловерів яскравими моментами з життя. Правда, робить це не дуже часто. Так, в цей раз красуня показала миле фото з червоної доріжки власного випускного вечора.

Як видно, на випускний Маша прийшла в довгому білому платті в строкатий горох, а свій образ доповнила чорними елегантними босоніжками на підборах. Цей наряд підкреслив її юність і свіжість і справив фурор серед передплатників. Волосся красуні розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до кадру Кравець-молодша написала: "Буду згадувати шкільні роки з шаленою теплотою. @novopecherska_school, ще раз спасибі за все!". Шанувальники не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.