Колишній коханець скандально відомої російської балерини Анастасії Волочкової, Влад Фоменко вимагає від неї через суд 30 мільйонів рублів. За словами закоханого в балерину бізнесмена з Твері, з Волочковою у нього був роман.

Він вже звертався до знаменитості через ЗМІ, але Анастасія і чути не хоче про цю людину, тим паче, він був судимий за шахрайство. Однак сьогодні закоханий чоловік перейшов від прохань до наступу. Він подав до суду на балерину.

Ось витяги з його позовної заяви в судову інстанцію: "Я був використаний (Волочкової А. Ю.) з метою безпідставного збагачення, а саме 31.10.2014 року відповідачка Волочкова А. Ю. набула у власність житловий будинок з істотними недоробками (копія виписки з ЕГРП – додаю). Проживаючи разом зі мною, Волочкова повідомила мені про необхідність проведення ремонтних робіт, попросила залучити моїх знайомих будівельників, які склали договір та кошторис на проведення робіт на суму 30 000 000 руб. При цьому Волочкова гарантувала оплату зазначених робіт. Однак, перед тим, як будівельники завершили виконання, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вигнала їх з об'єкта і припинила будь-які стосунки зі мною. Беручи до уваги мої відносини з відповідачкою, будівельники виставили мені рахунки, які я під загрозою порушення кримінальних і цивільних справ був змушений оплатити. Таким чином, збиток, заподіяний мені діями Волочкової, становив 30 000 000 руб. Я потрапив у боргову кабалу і мав знаходити гроші будь-яким способом. Результатом сформованої ситуації стали мої проблеми з законом. Був засуджений 05.09.2017 р. надаватиме черемушкінське районним судом за ст. 159 ч. 3 на строк 2 роки 6 місяців.

Звільнившись, я спробував зв'язатися з відповідачкою для того, щоб дізнатися про її вагітність від мене (вона говорила, що була вагітною від мене). Однак Волочкова на зв'язок зі мною не вийшла, заблокувала всі телефони і через свого адвоката Юлію Вербицьку публічно звинуватила мене у брехні і заявила, що я психічно хворий, чим заподіяла мені моральні шкоду і страждання. В результаті дій Відповідача та його адвоката Вербицької моє життя пішло під укіс, з мене зробили посміховисько, я не можу влаштуватися на роботу і перебуваю в стані затяжної депресії..."

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Адвокат Юлія Вербицька-Линник, в свою чергу, отримала від бізнесмена письмову претензію наступного змісту: «В зв'язку з поширеними Вами щодо мене відомостями образливого і не відповідає дійсності характеру, вимагаю відшкодувати завдану мені моральну шкоду, яку я оцінюю в сумі 100 000 000 руб. 00 коп.».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.