Головна “аферистка” України Олена-Крістіна Лебідь, мабуть, провела якусь неймовірну “аферу” з фігурою на карантині. Коли мільйони людей у нашій країні з жахом ставали на ваги, ведуча шоу “Аферисти” на Новому Каналі виглядає все так само приголомшливо. Олена-Крістіна Лебідь виглядає настільки прекрасно після карантину, що навіть нарвалася на своєрідні компліменти.

Фото Instagram Олени-Крістіни Лебідь

У своєму Instagram телеведуча опублікувала листування зі своїм знайомим, який надіслав їй “компліменти” від своєї дружини. “Бл*, карантин що, повз неї пройшов?”, “Бесишь!!! Бесишь!!!”, “С**а, де живіт???”, “Бл*, у неї ще й ноги!!!!* – епічні цитати з опублікованого Оленою-Христиною Лебідь повідомлення.


“Я перший раз чув, щоб дружину так знесло з котушок, і вона так пінилася”, резюмував знайомий ведучою шоу “Аферисти”. Однак Лебідь явно не образилася на такі “компліменти”, а сприйняла цілком себе з гумором. “Ех, Кирюша, останнє речення – добило”, підписала скріншот Лебідь.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елена-Крістіна Лебідь відбилася від рук екс-міністра Розенко і викрала машину у таксиста.

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко показала собачі витівки подружки.

Також Знай.uа писав, що наречена Розенко зізналася, як її "смажить" просто на вулиці.