Скандально відома російська блогерка і реп-виконавиця Дар'я Зотеєва, більш відома як Instasamka, спробувала знову вразити своїх підписників черговим відео.

Відповідний запис вона виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Instasamka, фото Instagram
Instasamka, фото Instagram

На цей раз вона зачитала декілька куплетів зі свого реп-треку, супроводжуючи це активною мімікою та жестикуляцією, а також своєрідною спробою виконання тверку.

"Я ж обіцяла вам, що мама продовжує давити всіх своєю жирною ж*пою)))))) 😏😏", - йде мова в описі до відео.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Попри свій суперечливий імідж і скандали пов'язані з тим, що її неодноразово ловили на цинічній брехні з метою сумнівного хайпа, вона все ще є впливовою діячкою російського сегмента Instagram. На її сторінку підписано 2,4 мільйона читачів, а відео подивилися майже 2,2 мільйона разів. Однак гарантувати відсутність "накруток" для таких діячок виключати не можна.

Хоча в коментарях у неї зібралася доволі лояльна аудиторія, не обійшлося й без критичних зауважень.

"Эм сама говорила что бесит тик ток т.к так там только и умеют кривляться еблом ,в это время ты:" - пише одна з користувачок соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті 90-річна зірка Instagram пересіла з кабріолета в літак - тримай штурвал, бабцю.

Як повідомляв портал Знай.ua, 18-річна блогерка-мільйонерка загинула на Балі після сварки з батьком: "Настусі вже немає".

Також Знай.ua писав, що Російська блогерка Мітрошина наробила ґвалту в Києві і злиняла до Путіна: "Пакували своїх".