Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з новоспеченою дружиною, але цього разу показав милий кадр, на якому позує без неї, а в підписі до нього поділився досвідом, як підкорити дівчину.

На новому фото зоряний красень відображений в плацкарті, він голий по пояс, так що шанувальники можуть розглянути його рельєфне тіло. Микита поклав руки в кишені джинсів і зосереджено дивиться в камеру. У підписі до фото він написав: "Навички, які дуже подобаються дівчатам. Іноді досить залишатися самим собою, щоб вразити дівчину. Серйозно. Не варто забувати, що звичні для чоловіків справи зовсім не є такими для дівчат", а також додав свій умовний список, як підкорити представницю протилежної статі. Фоловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію "холостяка", засипаючи його компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.