Пара, яка на початку своєї сценічної кар'єри співала про те, що "не пара", Потап і Настя Каменських вже двічі обмінялися обіцянками у вічному коханні. Виявилося, що Настя і Олексій, які минулого року зіграли розкішне весілля під Києвом, вперше одружилися ще в 2017 році.

Про це стало відомо завдяки сюжету популярної програми "Світське життя".

Весілля Потапа і Насті Каменської, фото: ТСН
Весілля Потапа і Насті Каменської, фото: ТСН

Дружина репера поділилася, що три роки тому закохані сказали один одному "так" у Лас-Вегасі. Олексій мені зробив пропозицію і десь через півроку ми потрапили в Лас-Вегас на гастролі. Льошка підходить і каже: "У тебе є три години. У нас зараз буде весілля. Ось так я вирішив". А я кажу: "А весільну сукню?". На що Олексій відповів: "Слухай, тут шопінг молл. Там ти білу сукню можеш купити, а там я бачив десь обручки. Поїхали!".

Весілля Потапа і Насті Каменської, фото: ТСН
Весілля Потапа і Насті Каменської, фото: ТСН

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тому Настя швидко придбала весільну сукню. Наряд виконавиця обрала вільного крою. Потап же пішов до вівтаря в шортах, білій футболці і сірому піджаку. У нас був дуже класний пастор! Він говорив дуже гарні слова: "Цю троянду ти повинен пронести через тернистий шлях. Будьте в багатстві і ще в багатстві".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Потап отримав несподівану нагороду від Зеленського — артист про артиста не забуде.

Як повідомляв Знай.uа прийомна донька Потапа поділилася найпотаємнішим – "Я думаю про тебе".

Знай.uа писав, струнка Настя Каменських підкорила формами в міні-шортах, всім красуням на замітку.