Співачку Тіну Кароль багато хто вважає ідеалом жіночності. Здається, в цій виконавиці прекрасно все - обличчя і фігура, стиль, голос і манера поводитися. Вже більше п'ятнадцяти років Тіна виступає на українській сцені, проте не перестає бути актуальною, модною і бажаною. А от хто завоював серце Кароль - досі таємниця за сімома печатами. Подейкують, вони з Даном Баланом небайдужі один до одного, але офіційно своїх стосунків зіркова пара ще не підтверджувала.

Втім, Тіна Кароль може загравати до шанувальників навіть... Своєю ходою! На одному з фан-акаунтів співачки з'явився ролик, де під пісню "Бриллиант в грязи" Тіна дефілює перед автомобілем, що повільно їде. І яка хода! Просто еталон. Розправивши плечі, груди вперед, похитуючи стегнами...Далеко не кожному під силу так граціозно рухатися.

Автор відео відмітив під ним Тіну Кароль, Потапа, Монатіка і Настю Каменських. Можливо, це анонс нової музичної колаборації? Час покаже. Поки фанати навперебій коментують це приголомшливе видовище. Дівчата заздрять ході, хлопці заздрять Балану.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Напомним Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.