З нагоди Дня Конституції низку українців нагородили орденами та почесними званнями. Серед них опинилися Ірина Білик, її колега по сцені Тіна Кароль, отримала орден княгині Ольги III ступеня. Звання "Заслуженого артиста України" отримав репер Потап, а також співак і композитор Арсен Мірзоян.

Джерело: указ Президента України №254/2020 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України".

В цьому році Ірина Білик відзначила 50-річний ювілей. До вже наявного звання "Народної артистки України" і "Заслуженої артистки України", а також "Кращої виконавиці двадцятиріччя" за версією YUNA, додалася ще одна важлива нагорода – орден княгині Ольги ІІІ ступеня.

На своїй сторінці в Instagram Ірина Білик оригінально і креативно відреагувала на високу відзнаку - зірка опублікувала фото в образі княгині Ольги і подякувала своїм прихильникам за підтримку.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мені дуже приємно бути нагородженою орденом княгині Ольги ІІІ ступеня саме в день Конституці! Я дуже вдячна всім хто любить мою творчість, це наша спільна нагорода", - написала Білик.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потап отримав несподівану нагороду від Зеленського - артист про артиста не забуде.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський звернувся до українців в День Конституції і згадав про вирубку лісів – "Коли кожен з нас зрозуміє..."

Також Знай.ua писав, що Потап перетворив свою лисину на витвір мистецтва – "Оце німб".