Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, нещодавно взявся вчити фанатів, як не розлучитися під час карантину. Вова знімає гумористичні влоги, в яких навчає хлопців готувати різні страви. А в цей раз артист показав, як відзначає день народження на карантині. Виявилося, Дантес відвіз дружину в Одесу, і показав нові фото з яхт-прогулянки.

На новому знімку можна побачити Вову і Надю, він на передньому плані позує в чорних шортах і білій сорочці з електронною сигаретою в руці. Його кучеряве волосся розпатлане морських бризів, він не дивиться в камеру. А от за його спиною на задньому плані видно Дорофєєву в сексапільному рожевому купальнику, яка захоплена чимось своїм. У підписі до фотографії Дантес жартівливо розповів, що йому дозволила Надя в день народження: "У мої 32 дозволили бути на передньому плані. Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію артиста, засипаючи його компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.