Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіни". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті з'явився цікавий знімок, на якому співачка з'явилася в дуже відвертому образі.

Так, новому фото Тіну Кароль можна побачити в спокусливому образі – не нею відверто бежеву сукню з чорним мереживом, яке підкреслює витончену фігурку і приголомшливе декольте. Її волосся розпущене в красивій укладанні, а на обличчі акуратний нюдовый макіяж, вона загадково дивиться в камеру. У підписі до фотографії йдеться: "Що стало гаряче". Численні фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового образу зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації, деякі зазначили, що тут Тіна не схожа сама на себе, а інші збентежені її ідеальним декольте.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.