Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала кумедне фото, на якому з'явилася в пляжному образі разом з чоловіком, який 28 червня відзначає 32-й день народження.

Як видно, Надя і Вова відображені на яхт-прогулянці в морі біля Одеси. Дантес позує в чорних шортах і білій сорочці з електронною сигаретою в руці. Його кучеряве волосся розпатлане морських бризів, на його очах модні сонцезахисні окуляри, він не дивиться в камеру. А ось Дорофєєва з'явилася перед камерою в сексапільному рожевому купальнику, який підкреслює її фігуру та красу. Її волосся також розпатлане вітром, а на обличчі стильні окуляри, вона також не дивиться в камеру, але вони весь час посміхаються. У підписі до публікації співачка написала: "Ідеальна Одеса ♥️ @vladimirdantes". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію зірки, засинаючи пару компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.