Головна секс-просвітниця нульових Анфіса Чехова продовжує збуджувати погляди і почуття своїх підписників - на цей раз за допомогою фото з моря.

Зірка виклала відповідну світлину на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

На фотографії жінка сидить спиною до камери на кінчику причалу. Однією з рук вона притримує волосся, яке розвиває вітер. На телеведучій стильні сонцезахисні окуляри і красивий незвичайний роздільний купальний костюм насиченого болотного кольору. Окрім того, усі глядачі можуть оцінити цілих три татуювання Анфіси: квітку, ієрогліф і напис, можливо, тайською або санскритом. Зірка підписала фотографію так: “Ви помітили яке надзвичайно красиве сьогодні у нас море?”

Підписники телеведучої оцінили як розбурхане синє море на знімку, так і грайливу позу Анфіси. Чоловіки коментували форми зірки і хвалили їх. Оскільки курортне життя цього сезону обмежується кордонами батьківщин, сонячні та райдужні світлини із відпочинку Анфіси зроблені в російському курортному місті Адлері.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анфіса Чехова опублікувала фото з похоронної церемонії батька.

Як повідомляв Знай.ua, Чехова заговорила про Заворотнюк і несподівано згадала вагітність.

Також Знай.ua писав, що Анфіса Чехова вперше показала справжнє обличчя.