Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу незвичайні кадри з нової відвертій фотосесії, а у підписі до публікації поділилася подробицями цієї зйомки.

Як видно, Даша відображена на сірому тлі, вона змінює пози, залишаючись у тому ж вбранні. На ній незвичайне темне плаття з об'ємним шлейфом і одним рукавом, воно підкреслило не тільки стрункі ноги, але і здорово оголило декольте – груди зірки ледве не вискакує з корсета, а на її ногах модні чорні босоніжки. Волосся красуні гарно вкладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Астаф'єва написала: "Жінку побачити в людині складно. @juliablack_photographer змогла. Красуня і професіонал... обожнюю і зізнаюся, з задоволенням ділила майданчик". Захоплені фанати співачки не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами, захоплюючись цими зухвалим чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.