Популярна британська співачка Рита Ора, поділилася відвертими фотографіями зі своїми шанувальниками і спричинила фурор.

Кадри з фотосесії артистка опублікувала в Instagram.

Артистка часто балує фолловерів подібними знімками. Адже її витончена фігура і гарні форми дозволяють похизуватись гарним тілом і отримати сотні приємних компліментів.

29-річна виконавиця весело проводить час на самоізоляції в своєму будинку, тому легко може собі дозволити засмагати в нижній білизні на веранді, нікого не бентежачи.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На кадрах зірка з'явилася без макіяжу, показавши свою природну красу. Дівчина позувала в саду, який нагадує високий лабіринт, в купальнику золотого і малинового відтінків.

Рита продемонструвала, як вона веселиться будинку, при цьому показавши свої підтягнуті форми. Напівоголена красуня показала себе і спереді, і ззаду.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома фотомодель показала пишні персики в шоколаді - "Повний пакет без докорів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шакіра, Джорджина Родрігес і Антонелла Рокуццо - рейтинг найпопулярніших коханих футболістів, які підкорили мільйони.