Інтерв'ю, після якого ти можеш пожаліти, що став головним бухгалтером! До главреда MAXIM завітали представники індустрії фільмів для дорослих - актор і режисер Олексій Олійник і актриса Лола Тейлор і відверто розповіли про свою роботу та особисте життя.

За словами колишнього порноактора, він любить секс, люить задовольняти жінок, а ще й отримувати від цього задоволення, для нього просто топ. За роки робота йому не набридла абсолютно, а заверший кар’єру через банальне закриття студії, де працював.

Чи отримують учасники порно-сцен задоволення під час зйомок або це все гра на камеру? Чи можна заробити в порнобізнесі? Ці та інші цікаві питання розкрив він.

Колишній порноактор, фото: youtube
Колишній порноактор, фото: youtube

"По-хорошому, хочу розбити всі мрії про це, якщо людина хоче заробляти у порноіндустрії - це лише у Європу. І одразу - це не казочки, це праця - по-справжньому і по-чесному. Мені це було в кайф, я був одним із кращих. Проблем зі стояком не було ніколи", - каже Олексій Олійник, який через кризу в порноіндустрії перекваліфікувався на фермера.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Цей чоловік знає про секс абсолютно все і говорить про це настільки відверто, що аж соромно. За його словами, він з легкістю може відчути, коли у жінки оргазм. І свої оргазми не рахує, якщо партнерші було добре - галочку ставить собі.

"Клітор не чіпати і конвульсії у м’язах, це все у чуттєвому варіанті. А ще під час оргазму кидає у піт", - каже колишній порноактор із власного досвіду.

"Вчитися сексу по порно це те ж саме, що вчитися боксу за "Роккі", - зазначає актор.

Цікаво, що у порноіндустрії заробляють на порядок більше жінки - тут жодного сексизму. А все тому, що більшість любителів порно - чоловіки.

Ну і звісно, іноді страшно повірити, що люди даної професії отримують задоволення від роботи. Насправді, колишній порноактор розвіяв цей міф. Їм робота дійсно в кайф.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, палітра жіночих фантазій, рекорд швидкості та залізний імунітет — дивовижні факти про секс.

Як повідомляв Знай.uа дружина Морозюка розповіла, як знайти гідного чоловіка – "Не розсувайте свою рогатку".

Знай.uа писав, гази, балакуча піхва та "червона армія" - найнезручніші моменти, які можуть статися під час сексу.