Шестирічний бурхливий роман Гаррі і Челсі Деві так і не закінчився весіллям – кохана принца прийняла рішення залишити його, і на те в дівчини були досить вагомі причини.

Принц Гаррі та Челсі Деві, фото: Getty images
Принц Гаррі та Челсі Деві, фото: Getty images

32-річна білявка Челсі Деві - перша серйозна любов принца Гаррі. Роман з спадкоємицею прибуткового бізнесу в Зімбабве тривав з 2004 по 2010 рік і багатьма називався «турбулентним». Вони знали один одного з дитинства, навчаючись у сусідніх школах, але іскра спалахнула, коли Гаррі приїхав в Кейптаун у свій gap year (перерва між закінченням школи і вступом у вуз), де Челсі в той момент відвідувала університет.

Через 2 роки вона повернулася до Британії, щоб пройти юридичний курс для аспірантів в університеті Лідса і бути ближче до свого титулованому бойфренду.

Принц Гаррі, фото Gettyimages
Принц Гаррі, фото Gettyimages

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Багато задалися б питанням, чому після стількох років роману з принцом Деві не стала членом королівської родини.

"Мені подобається отримувати задоволення від життя, але я люблю досягати поставлених цілей і я дуже амбітна. Я ж не кричала про це. Якщо ви один раз йдете на вечірку, вони тут же вас фотографують, але не знімають те, як ви йдете на роботу щоранку, а тільки як выползаете з нічного клубу в 4 години ранку", - говорила Челсі.

Обов'язково піпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл розкриють королівські таємниці.

Як повідомляв портал Знай.ua, королівський експерт розкрив правду про принца Гаррі та Меган Маркл.

Також Знай.ua писав, інсайдер розповів про життя Меган Маркл і принца Гаррі після втечі з палацу.