Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram.

В цей раз знаменитість порадувала публіку яскравими фото, на яких з'явилася в стильному образі на тлі свого величезного особняка. Світлана влаштувала показ мод на вулиці в синіх джинсах на підборах, чорному обтягуючому топі, поверх якого недбало накинула бежевий піджак.

"Влаштовуємо модні покази навколо будинку і насолоджуємося сонячними сімейними днями 😍😍😍 А як проводжаєте перший місяць літа ви? ну і....яка?))))" - поцікавилася у шанувальників Лобода.

"Нескінченні ніжки 👍", "Яка краса 😍", "Шикарна🔥", "Світло пора заходити, вистачить навколо будинку ходити😂", "Шикарний будинок", - написали шанувальники в коментарях до посту співачки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Rammstein відвідав?" - Світлана Лобода здивувала "синеньким" подарунком від коханого.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода змусила шанувальників згоряти від нетерпіння – "Можна швидше?".