Голлівуд вперше купив права на фільм українського режисера. Цією радісною новиною поділився український режисер, сценарист і продюсер кіно Стас Капралов на своїй сторінці в Facebook.

"Велика новина для мене, як кінематографіста, і для України в цілому! Фільм українського режисера вперше купив ГОЛЛІВУД! Американський дистриб'ютор LIONSGATE придбав права на наш з Сергієм Лавренюком англомовний трилер LET IT SNOW з Іванкою Сахно в головній ролі", - сказано в повідомленні.

Голлівудський гігант Lionsgate, який випускав такі фільми, як "Реквієм за мрією", "Голодні ігри", "Пила", "Перевізник", "Американський психопат" тощо викупив права на фільм українського режисера.

"Нарешті про це можна говорити вголос, адже кілька місяців доводилося радіти мовчки і стримувати язик за зубами))) Сьогодні про це вже офіційно написали HOLLYWOOD REPORTER і SCREEN DAILY!", - написав Стас.

Режисер подякував своїй команді і друзям, завдяки енергії і таланту яких змогла "виникнути магія".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Велика новина для мене, як кінематографіста, і для України вцілому! Фільм українського режисера вперше купив ГОЛЛІВУД!...

Geplaatst door Stas Kapralov op Dinsdag 30 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські кінотеатри відкривають двері.

Як повідомляв Знай. ua, Джамала знялася разом з голлівудськими зірками у фільмі Netflix про "Євробачення".

Також Знай. ua писав, що жеребець Ді Капріо роками відточував майстерність "масочного режиму".