Тоня Матвієнко — успішна співачка, любляча мама, дружина музиканта Арсена Мірзояна і дочка легендарної Ніни Матвієнко. Тоня активно користується соціальними мережами і часто ділиться в Instagram тим, як проводить час разом її творча сім'я.

З останнього запису в соцмережі стало очевидно, що Тоня з мамою та донькою відпочивають в Коблево. На відео Ніна Матвієнко в білій сукні, з розпущеним волоссям біжить по березі моря за онукою, яку теж звуть Ніна. Звичайно, бабуся відстає, але не здається — зовсім як у молодості, 72-річна Ніна Митрофанівна завзято ганяє з малятком. Навколо рожевий захід, відчуття відпустки, тепла і свободи пронизує все відео. А ще в ньому читається багато любові.

“Мама молодіє коло Нінусіка”, — підписала свій пост Тоня Матвієнко.

Фанати прийшли в захват від відео “Ніна+Ніна…”, “Захід сонця — це любов”, “Бабуся просто вогонь”, — пишуть шанувальники артистичної сім'ї Мірзоян-Матвієнко.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як відомо, карантин нікого не “випускає” за кордон, незважаючи на послаблення. Тому навіть зірки української естради, у яких достатньо грошей на поїздки на курорти всього світу, облюбували для відпочинку мальовничі куточки України. Просто чудово, що артисти не втрачають присутності духу і продовжують заряджати нас позитивними емоціями кожен день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.іа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і мало не оскандалилася.

читайте Також чого довелося позбутися ведучою "Топ-моделі по-українськи" Аллі Костромічевій, щоб стати "богинею".

Також портал "Знай.іа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.