Актор Том Хенкс та його дружина - актриса та співачка Ріта Вілсон були двома першими знаменитостями, які оголосили, що заразилися вірусом, і, як повідомляє People, Хенкс зараз закликає людей носити маски.

Про це пише CNN.

Журнал повідомляє, що Хенкс говорив про покриття обличчя під час прес-конференції до свого фільму "Хрейг", який дебютував 10 липня на Apple TV +.

"Ми можемо зробити лише три речі, щоб дожити до завтра: носити маску, зберігати соціальну дистанцію, мити руки", - сказав він. "Ці речі настільки прості, такі легкі, якщо хтось не може знайти це в собі, щоб практикувати ці три дуже основні речі - я просто думаю, що тобі соромно".

Хенкс і Вілсон були поставлені діагноз - і вони пройшли карантин - в березні в Австралії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пара одужала і повернулася додому до штатів, прагнучи подарувати свою плазму в надії допомогти іншим.

Зараз Хенкс закликає людей "зробити свою роль", щоб допомогти зупинити поширення коронавірусу.

"Це дуже просто", - сказав він під час прес-релізу фільму, про який він написав, а також зірок. "Якщо ви їдете на машині, ви не їдете занадто швидко, ви використовуєте свій поворотник і уникаєте наїзду на пішоходів. Господи, це здоровий глузд».