Міла Йовович - 44-річна американська акторка, музикант, фотомодель і модельєр родом з України. Знаменитість активно веде свій аккаунт в Instagram, де більше 3,6 мільйонів її шанувальників можуть спостерігати як за соціальним і особистим життям красуні, так і за робочими моментами.

Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр 4-місячної молодшої доньки Ошин Ларк Елліот Йовович-Андерсон, яка з'явилася на світ 2 лютого 2020 року. Варто відзначити, що Міла - щаслива багатодітна мама - вони з чоловіком Полом Андерсоном виховують трьох доньок: Евер Габо (12 років), Дешіел Едан (5 років) і новонароджену Ошин Ларк Елліот.

Трепетний кадр одразу ж набрав безліч захоплених відгуків від численних фоловерів.

Варто відзначити, що нещодавно Міла також розповідала про трепетні відносини Ошин і Дешіел.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

These two.🥰 Ride or die sisters. Watching Dash playing with Baby Osian is so incredible. She takes such an interest in her little sister, she loves being with her so much. It makes me feel so good to see how close they are and Osian just BEAMS when Dashiel comes in the room. So proud of my middle girl! (Ці двоє. Сестрички не розлий вода. Спостерігати, як Деш грає з малечею Ошиан, неймовірно. Вона так цікавиться своєю молодшою сестрою, їй так подобається бути з нею. Мені так приємно бачити, наскільки вони близькі, а Ошиан просто сяє, коли до кімнати входить Дешіел. Так пишаюся моєю середньої дівчинкою!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше