Бурак Озчивіт – популярний турецький актор і фотомодель, отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зірковою роботою актора вважається драматичний серіал "Величне століття".

Як відомо, серце красеня давно зайняте – у 2013 році Озчивіт познайомився з Фахріє Евджен. Вони грали коханих у серіалі "Корольок – пташка співоча". Екранний роман швидко став реальним. Після двох років стосунків актор зробив дівчині пропозицію. 29 червня 2017 року пара відсвяткувала пишне весілля.

На третю річницю одруження Фахріє опублікувала на своїй сторінці в Instagram архівну фотографію з торжества. На знімку закохані у весільних вбраннях позують поруч з аркою з квітів.

"Кохання – це все", - підписала фото дружина зірки "Величного століття".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бурак Озчивіт полоскотав фанаток пишними вусами.

Як повідомляв портал Знай.uа, 34-річчя без пишного торжества – красунчик з "Величного століття" Озчивіт проігнорував день народження дружини.

Також портал Знай.uа писав, що Бурак Озчивіт показав незвичайне фото, зроблене на вулиці.