30-річна турецька акторка Бурджу Озберк отримала величезну популярність після ролі Хуріджихан султан у серіалі "Величне століття".

Шанувальники історичної стрічки із завмиранням серця стежили за розвитком подій і забороненим коханням шехзаде Баязида зі спадкоємицею Ібрагіма-паші. Фанати щиро вірили, що екранний роман Озберк з Арасом Булутом Ійнемлі плавно перейде в реальне життя. Однак про особисте красуня воліє не розповідати громадськості.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram партнерка Араса Булута Ійнемлі поділилася знімком, на якому позувала на пляжі перед об'єктивом фотокамери в прозорій туніці та міні-бікіні.

Бурджу Озберк, фото з Instagram
Бурджу Озберк, фото з Instagram

Актриса з "Величного століття" справила враження на прихильників, блиснувши розкішною фігурою. До речі, Бурджу також пробує себе і в якості моделі. Нещодавно вона брала участь у модних дефіле.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Бурджу Озберк, фото з Instagram
Бурджу Озберк, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бурак Озчивіт полоскотав фанаток пишними вусами.

Як повідомляв портал Знай.uа, 34-річчя без пишного торжества – красунчик з "Величного століття" Озчивіт проігнорував день народження дружини.

Також портал Знай.uа писав, що Бурак Озчивіт показав незвичайне фото, зроблене на вулиці.